Best In Show ble Dreveren Knibestølens B-D Thyra Best In Show ble Dreveren Knibestølens B-D Thyra

Dobbelutstilling på Hamresanden 11-12.mai
Etter fjorårets suksess på Hamresanden bestemte vi i Sørlandet å spørre naboklubben Aust-Agder om de ville være med å arrangere dobbelutstilling. De sa ja og allerede i oktober -23 hadde vi første møte og i desember var dommere og plass booket.  

Dommere denne helgen var Rune Tyvold, Norge og Sophie Aspholm fra Finland som blant annet er oppdretter av Finskstøver, så ekstra hyggelig var at finskstøverforeningen la sitt årlige treff og årsmøte til denne helgen.
Lørdagen var det påmeldt 134 hunder og søndagen var det 99. Det er alltid spennende når man prøver ut «nye» ting og det med dobbelutstilling er ikke særlig kjent i harehundmiljøet. Men antall påmeldte hunder gikk over forventingene til begge arrangørklubbene. Vi hadde også i år med oss bassetrasene og det er ekstra gøy å se dem representert. Vi håper at dobbelutstilling er noe vi kan fortsette med på Hamresanden! 
Så til litt resultater, utstillingens vakreste hund ble kåret av Sophie Aspholm og dreveren Knibestølens B-D Thyra til Alf Jakob Røyseland ble Best In show. BIS 2 var dunkeren Hålandsbotn Ronja, BIS 3 Haldenstøveren Grønlia’s Kera og BIS 4 ble Luzernstøver DH Disel. 
Takk til vår hovedsponsor Purina som sponset med fôrpremier til 1-4 i Best in show + valp  og BIR/BIM vinnere. Vi må heller ikke glemme de andre sponsorene som bidro med premier til våre vinnere: Evidensia Sørlandet Dyresykehus, Marte Jacobsen Syr, DogVitality og Lofoten Lakseolje. Tusen takk til dere! 

loading...
Hovedsponsor til utstillingen i år på Hamresanden er Purina! 
loading...

Våre sponsorer og bidragsytere til utstillingen på Hamresanden 11.mai.
Tusen Takk til dere!