PREMIERTE HUNDER I KLUBBEN
Her ønsker vi og presentere SHK-medlemmer sine premierte hunder. Har du en premiert hund? Send navn, bilde av hunden og en kort presentasjon av premieringer til utstillingshhk@gmail.com så legger vi det ut. Merk: de premieringene som står under hver enkelt hund er det medlemmene som sender inn, disse vil ikke bli kontrollert. 

Njch Sjch Doverdalens Stoja
S46122/2009  

Eier: Kjetil Moland
stoja er ei tispe med topp gemytt som jager med et fantastisk mål. Har fått toppscore på mål på flere jaktprøver. Hun er premiert med bla. 16 1.pr RÅ og 1+2+2+3HA.
Stoja representerte Norge på Nordisk Mesterskap 2014. 
Hun ble nr 2, da hun jaget 1. rådyr + 3. rådyr ( taktisk kopling ) + 2. hare ( 68 min. ) + 3. rå ( tiden gikk ut ) 
Hun har 2 valpekull der hun i første kull fikk 9 valper. 
7 av dem er premiert med minst 1. pris på rådyr. Ei tispe er Svensk Dobbelchampion, og har deltatt på Drever SM samt Nordisk Mesterskap. 
En hanne er prøvevinner på en stor prøve i Sverige med 3 x 1. rå 
2 kullet ble det bare 3 valper. De er for unge for jaktprøver, men er meget lovende med drevtider langt over kravene for 1. premier. 
Hun er ei kjempetrivelig bikkje med prima gemytt og nerver. 

NJCH SJCH NUCH SUCH Kroonmãen Ila 
SE44700/2012

Eiere: Kjetil Nygaard og Rune Gjengedal.
Ila oppnådde sitt norske jakt- og utstillingschampionat, samt sitt svenske utstillingschampionat, som toåring. Som treåring tok hun også det svenske jaktchampionatet. Samme år ble hun klubbmester i Sørlandets harehundklubb, og beviste at hun var rådyrren da hun tok sitt RR samme år.